Esileht » 2012 » Aprill » 24 » Jared Leto avalikustas oma bändi tulevikuplaanid
21:57
Jared Leto avalikustas oma bändi tulevikuplaanid
Thirty Seconds To Marsi ninamees Jared Leto kinnitas, et jutud bändi laialiminekust ei vasta tõele - mehed tegutsevadhoopis stuudios ja salvestavad uut plaati.

«Töötame innukalt stuudios. Olen tööd teinud vaikselt, ilma sellest pasundamata, ning kirjutan ja salvestan pidevalt, luues Thirty Seconds To Marsi uut saundi,» ütles Leto ajakirjale Rolling Stone.

Muusikul on kirjutatud juba 50 laulu ning bänd plaanib koostööd teha mitmete produtsentide ja artistidega. Thirty Seconds To Mars keskendub sel aastal vaid stuudiotööle, loobudes tuuritamisest ja öeldes ära isegi kontserdist mainekas Hyde Parkis Londonis.

Pärast 311 kontserdi andmist plaadi «This Is War» toetuseks - tänu millele pääsesid nad ka Guinnessi rekordite raamatusse - kasutab bänd teenitud puhkust rõõmuga ära. Ajutine paus oligi põhjus, miks hakkasid levima kõlakad ansambli jäädavast laialiminekust.

«Me ei teadnud tõesti, milline meie tulevik olema saab, nii et me ei kavatsenud seda välja mõelda. Teadsime, et võtame pikema puhkuse. Me ei kavatse terve 2012. aasta vältel kontserte anda,» seletas Leto.

Thirty Seconds To Mars ei peida ennast siiski täielikult ära. 27. aprillil annavad nad veebisaidi VyRT.net kaudu virtuaalse akustilise kontserdi, mille käigus mängivad tuttavaid ja uusi lugusid ning vastavad fännide küsimustele.

Toimetas Elu24.ee

Kategooria: Artiklid | Vaadatud: 2702 | Lisanud: H6umy
Kommentaarid: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]