Esileht » 2012 » Jaanuar » 7 » Jared Leto Rajasthani matk
13:24
Jared Leto Rajasthani matk
Varsti pärast seda, kui Girogio Armani venna-/õetütar Roberta Armani lahkus Rajasthanist, Hollywoodi näitleja/laulja Jared Leto maandus kõrbe osariigis.

Ilmselt on Leto kõrbetesse armunud, ja pärast sünnipäeva tähistust Delhis, on ta puhanud soojas Rajasthanis. Näitleja, kes on India reisil, koos oma venna Shannoni ja kahe sõbraga, jõudis Jaipuri neljapäeval.

Kuigi ta oli Pink City's vaid lühikest aega - ainult tunni - ei unustanud ta pildistada/vaadata Amber Forti arhitektuurilist ilu. Tal oli Forti jõudes kiire ja üsna varsti lahkus Pushkari, mis on 15 km Ajmerist. Aga enne seda ta säutsus: "Ma pean saama tüki maad kuskil kõrbes, nii et me kõik saame koos elada." Tundub, et näitleja plaanib osta Rajasthanis kinnisvara.

Peale puhkust fortside ja losside maal, plaanib Leto avastada ka enda spirituaalset poolt. Pushkar Sarovaris tegi ta Puja ja palvetas enda perekonna rahu ja õnne eest. Ja kui Pandit Jitendra Parshar luges poollauldes mantrat, luges Jared, kuigi väikeste raskustega, Guru Mantrat Ameerika aktsendiga. Näitleja kohalolek meelitas järve äärde üsna suure rahvahulga, Parashar ütles: "Ta tahtis, et ma teeksin puja tema perekonna heaks. Ta küsis ka iga sõna tähenduse." Alguses ei tundnud kohalikud näitlejat ära, kuid kui grupp välismaa reisijad teda märkasid, läks näitleja hotelli. Leto Rajasthani plaani kuuluvad Jaipuri, Ajmeri, Udaipuri ja Jodhpuri külastamine. Jodhpuri läks ta neljapäeva õhtul koos oma sõpradega, et külastada veel forte ja teisi kohte.

Allikas!

(Shannon pole tegelikult Indias, vale informatsioon artiklis, Jarediga on kaasa tema poolvend Robert.)


Kategooria: Artiklid | Vaadatud: 526 | Lisanud: H6umy
Kommentaarid: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]