Esileht » 2011 » Detsember » 29 » Jared Leto Delhi sünnipäev
12:10
Jared Leto Delhi sünnipäev
Hollywoodi näitleja Jared Leto jõudis Delhisse teisipäeva hommikul. "Requiem For A Dreami" staar, kes sai esmaspäeval 40-aastaseks, tähistas teisipäeval oma sünnipäeva pealinnas. "Oma sünnipäeval olin ma lennus,

Aga jah, ma ootasin väga, et saaksin oma sünnipäeva tähistada oma India sõpradega ja siin ma olen, teie kõikidega. Mis mind üllatas, oli see, et kui ma saabusin lennujaama, tuli inimene ja küsis koos minuga pilti teha. Ta tundis mu ära, ma olin väga liigutatud. Minnes hotelli tegin ma järjest pilte ja ei suutnud lõpetada tänavate ja inimeste imetlemist," ütles Jared meile.

Näitleja, kes tuli Indiasse koos oma venna Shannoni ja kahe sõbraga, lisas: "Me plaanime siia jääda nädalaks. Ma arvan, et inimesed on siin lihtsad, soojad ja armastavad. Päeval külastasin ma Old Delhit. Käisime Red fortis ja nautisime tuk-tukis istumist ja söime tänava toitu. Järgmiseks plaanin ma minna Agrasse Taj Mahali vaatama, pärast seda tahame külastada Varanasi, olen kuulnud, et see on ilus, spirituaalne sihtkoht. Tahame jäädvustada piltidele aartist, sellest, mis toimub seal öösel. Me plaanime tuuri Rajasthani, peamiselt Jaipuri, Ajmeri, Udaipuri ja Jodhpuri." See on alles reisiplaan, peab mainima!

Kategooria: Artiklid | Vaadatud: 588 | Lisanud: H6umy
Kommentaarid: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]