Esileht » 2011 » Detsember » 24 » Jared Leto soovitab jõulukingiks HUGO Just Different parfüümi!
02:10
Jared Leto soovitab jõulukingiks HUGO Just Different parfüümi!

Mida kinkida loomingulisele ja eksperimentaalse hingega mehele? Kui valid juba jõulukinke, siis pea meeles, et kinkides lõhna ei tohi ära unustada, et see ütleb mehe kohta palju.

Uus HUGO Just Different on mehele, kes saab inspiratsiooni maailmast enesest, näeb ettenägematut ja teab, et vastuvõtlik meel on võti tema loomingulisuse ja rikastumise teekonnal. HUGO Just Different kehastab just sellist kaasaegset suhtumist.

Kombineerides endas peamise lõhnanoodina külmutavat münti koos freesia, basiiliku ja koriandriga, toetavad nad kõik koos rikkalikku puitunud kooslust. See lõhn koondab innovatsioonilise lõhnanootide kombinatsiooni tuues esile üllatava uue lõhna, mis jätab kandja ergutatuks, uudishimulikuks ja valmistab teda ette nägema asju senisest teistmoodi.

Tunnustatud näitleja ning artist Jared Leto, HUGO Just Different uus reklaaminägu, jagab meile oma meeldivamaid jõulumälestusi ja top kingisoovitusi:

Millised olid sinu kõige meeldejäävamad jõulud?

Jõulud on meie perele suured pühad. Minu sünnipäev on päev pärast jõule ja emal on paar päeva enne sünnipäev, seega terve nädal enne jõule ja jõulud on täis pidustusi ja tähistamisi. Meile meeldib kutsuda sellel ajal külla sõpru, kellel pole kusagile mujale minna ning sööme kõik koos jõululauas. Iga aasta on erinev, aga eriline omal moel!

Mis lõhn sulle kõige rohkem jõule meenutab?

Paljudes majades, kus ma aastate jooksul elanud olen, on olnud puupliidid või kaminad, seega tuletab kaminasse tule tegemine mulle alati jõule meelde. Kuna ma elan sooja kliimaga Kalifornias, siis pole just sageli põhjust kamina ette koguneda, kuid jõulud on aeg, kus see on igati põhjendatud.

Mis on kõige esimene mälestus jõuludest?

Minu kõige esimene mälestus jõuludest on kui ma olin kahe- või kolmeaastane. Me olime väga vaesed, aga mu ema, kes on alati olnud loominguline inimene, julgustas meid ise kinke meisterdama ja neid teineteisele kinkima.

Milline on olnud parim jõulukink, mis sulle eales kingitud on?

Ma pole väga materialistlik inimene. Ma üldiselt ei kingi mänguasju või autosid või kinke kui selliseid. Parimad kingid on alati väga lihtsad.

Mis on parim jõulukink, mille oled kunagi kellelegi ise teinud?

Ma kingin asju, mis on läbimõeldud…. Aga ma ei saa reeta oma saladusi…(naerab).

Millised on sinu TOP 3 jõulukingi soovitust sel aastal?

Minu top kolm kinki on:

1. HUGO Just Different lõhn. Sel on ebatavaline, teisalt üllatav ja värske lõhn.

2. Novell Flinn Jon Clinchilt. Ma olen inspireeritud nii mitmetest erinevatest allikatest; raamatud on üks nendest.

3. Minu raamat Haitil. Hiljutise reisi käigus sinna tegin mitmeid pilte dokumenteerimaks jätkuvat tööd Haiti taastamiseks.


Allikas: naine24.ee

Kategooria: Artiklid | Vaadatud: 591 | Lisanud: H6umy
Kommentaarid: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]